Câștigătorul licitației pentru pentru secțiunea Biharia-Chibriș de pe A3 este din Bihor

Foto: Asociația Pro Infrastructura

Contestația la licitația pentru segmentul Chiribiș-Biharia, de pe A3, a fost respinsă, vineri, de Curtea de Apel București. CNAIR poate semna contractul cu câștigătorul licitației Precon din Bihor, desemnat în vara acestui an.

„De la momentul semnării contractului, Asocierea va avea la dispoziție 24 de luni, din care 6 luni pentru perioada de proiectare + 18 luni perioada de executie a lucrărilor, pentru finalizarea celor 28,55 de km ai acestei secțiuni de autostradă”, a notat șeful CNAIR pe pagina de Facebook. Contractul în valoare de 785,21 milioane de lei (fără TVA) va fi finanțat prin fonduri europene nerambursabile.

Pe Autostrada Transilvania, între Cluj-Napoca și Oradea, în septembrie 2023 a fost deschis traficului lotul Nuşfalău – Suplacu de Barcău, situație în care România a atins pragul de o mie de kilometri de autostradă.

De asemenea, pe traseul Târgu Mureș – Turda, Strabag ar putea deschide înainte de termen, în decembrie 2023, lotul Chețani – Câmpia Turzii (16 km).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri