Cât măsoară stratul de zăpadă în Bihor? ANM a publicat informația

Grosimea stratului de zăpadă în România, 11 ianuarie 2022, a fost publicată, astăzi, de Administraţia Naţională de Meteorologie. Bihorul e pe lista județelor unde a nins cel mai mult.

La Stâna de Vale stratul de zăpadă măsura, marți dimineața, 42 centimetri, iar la Oradea, la ora 8 erau 7 centimetri de omăt. În general, în localitățile din județ nu a nins mai mult de 10 centimetri, excepție făcând zona montană și nordul Bihorului, la limita cu Satu Mare. Potrivit meteorologilor, în zilele de 12 și 13 ianuarie vremea va deveni rece, geroasă pe timpul nopților, cu maxime termice negative, de -2 grade și minime local sub -8…-10 grade. După aceste zile se va reveni la un regim termic, în general apropiat de normal, respectiv, o medie regională a maximelor de 1-3 grade și minime, în medie de -5…-2 grade.

Pe parcursul primei săptămâni de prognoză, doar pe arii restrânse vor mai fi precipitații slabe, iar pentru a doua săptămână, mai ales după 17 ianuarie, probabilitatea de apariție a acestora va fi în creștere.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri