Cata lume merge la Aquapark? Daca ai „noroc”, poti fi singur in bazin. SONDAJ: Ai fost la Nymphaea?

Ideea acestui sondaj a aparut dupa ce un tanar s-a filmat distrandu-se aproape de unul singur in parcul acvatic oradean si apoi a postat clipul pe Youtube. Baiatul e incantat, insa dincolo de satisfactia persoanala, clipul arata cat de neatractiv e strandul oradean, deschis in urma cu aproximativ doua luni, pentru marele public.

In afara primelor zile de dupa deschidere, si mai apoi a catorva weekend-uri cand aquaparkul a fost cat de cat mai animat, oradenii si turistii nu prea s-au inghesuit sa incerce facilitatile moderne de distractie si relaxare de la Nymphaea. In cursul saptamanii, o banala piscina de hotel atrage, chiar si in zile slabe, mai multi doritori de scaldat decat parcul de distractii construit cu multe milioane de euro.

 

Fotografiile postate de clienti, pe Facebook, si chiar clipurile de promovare create de angajatii parcului sunt edificatoare. foto: facebook

De ce nu merge lumea la Aquapark? Raspunsul cel mai la indemana ar fi pretul, considerat mare, de multi oradeni, dar administratorii strandului sustin ca functionarea acestuia nu poate fi sustinuta cu tarife mai mici. In plus, facilitatile oferite sunt la nivelul superior, prin urmare, si banii platiti ar trebui sa fie pe masura. O alta explicatie tine de amanarea deschiderii. Vara, sezonul optim, s-a pierdut, asa ca parcul a fost inaugurat abia la debutul noului an scolar. Mult prea tarziu. Ulterior, s-au investit zeci de mii de euro, in afisaj, clipuri de promovare sau emisiuni TV , fara ca reclama sa produca si „invazia” mult asteptata de cei care administreaza Aquaparkul. O speranta mai au administratorii pentru a salva cat se mai poate salva: sarbatorile de iarna. De Craciun sau de Anul Nou, strandul va fi deschis, zilnic. Chiar si pana atunci, Aquaparkul oradean merita incercat, zilnic intre 10-22, spun cei care i-au trecut deja pragul.

 

Distribuie informația
Alte știri