Cătălin Baciu a semnat un nou angajament cu CSM CSU Oradea

Foto: facebook

Cătălin Baciu continuă aventura alături de CSM CSU Oradea. Baschetbalistul originar din Cluj a semnat un angajament cu valabilitate pentru sezonul competițional 2020/21. Acesta va fi cel de-al 2-lea său an consecutiv în uniforma roș-albastră.

Jucător de poziția 5, Baciu a sosit la Oradea în urmă cu un an, de la SCM Timișoara. El a bifat 15 apariții în Liga Națională – ediția 2019/20, în uniforma roș-albastră.

Originar din Cluj-Napoca, cel poreclit “Bobo” a jucat baschet la nivel universitar în Statele Unite ale Americii. El a fost jucătorul lui Clemson Tigers, formație angrenată în NCAA Division I între 2008 și 2012. Cariera profesionistă a lui Baciu a demarat în 2012, alături de U-Mobitelco-BT Cluj-Napoca. El a petrecut patru sezoane la formația de pe Someș, după care s-a transferat la CSM Steaua EximBank București, unde a jucat două sezoane. În sezonul 2018/19 a jucat pentru SCM Timișoara, după care a semnat cu CSM CSU Oradea.

Până acum, CSM CSU Oradea are semnate angajamente cu Bobe Nicolescu, Tudor Fometescu, Eduard Petrescu, Vlad Marinău, Enzo Vescan, Nikola Markovic, Aaron Broussard, Giordan Warson, Arturas Valeika și Dragan Zekovic.

Sursa: csmoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri