Catalin Botezatu iubeste Oradea si oamenii ei. Va prezenta in cadrul Balului Operei Vox, doua colectii

Designerul Cătălin Botezatu va prezenta luni seară, în cadrul Balului Operei Vox de la Oradea, două colecții. Prima, destinată femeilor este una haute couture, cu rochii de seară fastuoase ce vor inspira ideea de pasăre misterioasă, cu machiaje sofisticate, realizate de Mirela Vescan, iar coafurile, de Laurent Tourette, hairstylist aflat între primii zece ai lumii.

Cealaltă colecție, este dedicată unui bărbat puternic, sub genericul Vigo by Cătălin Botezatu, trecând prin toate etapele vestimentare ale costumului masculin, începând de la casual, ținuta business și de ceremonie.

„Eu mă simt onorat ori de câte ori vin în acest oraș, pentru că pur și simplu îl iubesc. Îmi place Oradea, o spun tot timpul, datorită arhitecturii frumoase și constat că foarte multe clădiri au intrat acum în renovare, ceea ce înseamnă că sunt oameni iubitori de artă și de frumos. Sosirile mele foarte dese au fost legate mai mult de acțiuni caritabile, pentru care vă felicit, mai puțin pentru fashion. Însă acum, la bal, ne vom lua revanșa”, sustine Catalin Botezatu.

Designerul a anunțat că sâmbătă vor avea loc castingurile, pentru a folosi manechine orădene, fete și băieți, deoarece „în oraș există potențial”, iar luni va fi ziua pregătirilor, pentru machiaje, coafuri, repetiții. Balul începe la ora 19,00, la Teatrul Regina Maria.

După Oradea, designerul se va deplasa la Paris, unde va avea o altă prezentare de modă la celebrul Hotel Ritz.

Distribuie informația
Alte știri