Cătălin Drulă: Pe 28 iunie voi preda mandatul noului preşedinte ales al USR

Președintele USR, Cătălin Drulă, a anunțat că își va preda mandatul pe 28 iunie, când Uniunea Salvați România va avea un nou președinte și a făcut precizări despre ce urmează în partid, după eșecul înregistrat la alegerile din 9 iunie.

Cătălin Drulă a anunțat că va convoca marți Congresul USR pentru alegerea unui nou Birou Național, pentru data de 29 iunie. De asemenea, acesta a spus că va propune organizarea alegerilor pentru un nou președinte al partidului, în perioada 24-28 iunie.

 „USR merge înainte. Mișcarea reformistă, modernizatoare din România trebuie să continue. Următoarele obiective sunt luptele din toamnă. Alianţa PSD – PNL poate fi oprită (au avut 48% la europarlamentare) cu votul şi încrederea oamenilor care îşi doresc alt viitor în România”, a scris președintele USR pe Facebook.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri