Câte asociații de proprietari din Oradea au semnat noul contract de salubritate și ce se întâmplă de la 1 iunie cu orădenii fără contract

Asociațiile de proprietari mai au la dispoziție două săptămâni să semneze noile contracte de salubritate. În caz contrar, de la 1 iunie, cei care nu au încheiat un astfel de contract cu SC RER Vest SA vor plăti o taxă specială de 27,5 lei/persoană.

Vestea bună e că, potrivit operatorului de salubrizare, ritmul semnării contractelor respective s-a accelerat în ultima perioadă. Procentul de semnare la asociațiile de proprietari este astăzi de 56%, fiind înregistrate 494 de contracte din cele  882 de asociații și de 95% la case, unde s-au semnat 19.362 de contracte din totalul de 20.432 de case.

Reamintim că la finalul lunii trecute s-a aprobat în Consiliul Local modificarea taxei speciale de salubrizare de la 20 lei/lună la 27,5 lei/lună, pentru fiecare persoană care nu are încheiat contract de prestări servicii cu operatorul de salubritate, urmând ca în următoarea ședință de consiliu local să fie supus aprobării și proiectul de hotărâre care stabilește procedura de aplicare a acestei taxe.

Distribuie informația
Alte știri