Câți bihoreni s-au autorecenzat până la sfârșitul lunii aprilie? Prefectul cere creșterea gradului de autorecenzare în rândul funcționarilor publici

Astăzi, 03 mai, ora 10.00, a avut loc ședința Colegiului Prefectural al județului Bihor, prezidată de prefectul Dumitru Țiplea.

Cele mai ample discuții au vizat stadiul campaniei RPL. La sfârșitul lunii aprilie, după 45 de zile de autorecenzare online, la nivelul județului Bihor au fost completate 165.601 chestionare, ceea ce reprezintă 20% din totalul chestionarelor de completat. Din totalul chestionarelor completate în această perioadă 62,3% au beneficiat de sprijinul recenzorilor din centrele pentru autorecenzare asistată, iar 37.7% a fost autorecenzare pe cont propriu.

În funcție de numărul total de chestionare completate, județul Bihor se situează pe locul 5 la nivel național, după județele Cluj, Brașov, Timiș, Prahova.

Prefectul Dumitru Țiplea a solicitat “creșterea gradului de autorecenzare în rândul funcționarilor publici. În județul Bihor oamenii sunt mai responsabili, de aceea nu admit ca pragul de autorecenzare să fie sub 70%, cel puțin la nivelul instituțiilor statului.”

Distribuie informația
Alte știri