Cauti de munca? Primul targ de joburi al anului va avea loc in Lotus Center, la inceput de februarie

TARGUL LOCURILOR DE MUNCA SI AL FORMARII PROFESIONALE ajunge la editia a V-a si propune cateva sute de locuri de munca vacante, dar si zeci de cursuri de formare profesionala. Pana acum, un numar de 15 mari companii si-au anuntat prezenta la eveniment.

Domeniile de activitate in care se cauta personal sunt diverse: pornind de la industria automotive pana la servicii turistice. Printre firmele dispuse sa recruteze se regasesc fabrici cu renume din Parcul Industrial Oradea, hypermarket-uri, firme de transport, constructii, telefonie mobila, respectiv turism.

Lista expozantilor ramane deschisa pana pe 5 februarie, asa ca firmele interesate sa participe la primul targ de locuri de munca, se mai pot inscrie pe parcursul acestei saptamani.  Evenimentul este organizat in parteneriat insitutional cu AJOFM Bihor.

Detalii despre eveniment se pot gasi la www.topexpo.eu, sectiunea dedicata targului.

Primul targ de job-uri al anului expune oferta celor mai importante companii din Oradea, vineri si sambata, 9 si 10 februarie, incepand cu ora 10:00, in LOTUS CENTER, zona delimitata de hypermarket-ul Carrefour si cafenelele Pellini Top – Violet, iar accesul celor interesati este liber, dupa inscrierea in prealabil pe listele din standul AJOFM Bihor.

 

 

Distribuie informația
Alte știri