Cauza accidentului grav pe DN 1, de la Urvind, urmează a fi stabilită

Miercuri, 15 februarie a.c., la ora 20.20, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Urvind, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Măgești, județul Bihor.

În urma evenimentului rutier, tânărul care conducea autoturismul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. De asemenea, un tânăr de 19 ani, tot din Măgești și două tinere de 20 de ani, ambele din Aleșd, toți pasageri în autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri