Cauza incendiului produs într-un apartament al unui bloc din Oradea

În cursul zilei de luni, 13 martie a.c., pompierii militari orădeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4 al unui bloc de pe strada Grădinarilor din municipiu. 

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor,  în jurul orei 12.15, la fața locului deplasându-se, în cel mai scurt timp, pompierii Detașamentului 1 Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială tip ABROLL și o autospecială de lucru la înălțime, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. 

Forțele de intervenție au lichidat incendiul, care se manifesta în interiorul unui apartament cu o cameră, în aproximativ 10 minute, împiedicând propagarea acestuia la celelalte apartamente.

Nu s-a impus evacuarea locatarilor imobilului.

După stingerea focarelor, echipajele de pompieri au procedat la evacuarea fumului din locuință și la înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.  Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei țigări nestinse. În urma incendiului, a ars parțial un pat și s-au degradat bunuri din încăpere.

  •  
Distribuie informația
Alte știri