Cauzele accidentului din Leș în care a ars un TIR

Marți, 15 iunie a.c., la ora 08.40, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Leș, un bărbat de 43 de ani, din Bulgaria, în timp ce conducea un ansamblu auto format din cap tractor cu semiremorcă, nu a păstrat o distanță suficientă față de o autoutilitară, condusă în aceeași direcție, de un bărbat de 31 de ani, din Polonia, acroșând-o în partea dreapta spate. Din impact, autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus înspre Oradea, de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș.

În urma coliziunii, autocamionul a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcției sale de deplasare și a ars în întregime.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 40 de ani, din Timișoara, care conducea autoturismul, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri