Cauzele accidentului mortal, produs la ieșirea din localitatea bihoreană Aușeu

Marți, 31 mai a.c., la ora 06.46, un bărbat de 34 de ani, din localitatea Târnăveni, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.1, la ieșirea din localitatea bihoreană Aușeu înspre Oradea, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a pătruns pe sensul opus de circulație, a părăsit partea carosabilă și a lovit frontal un copac.

În urma accidentului rutier, o femeie de 62 de ani, din comuna Gănești, județul Mureș, pasageră în autoturism, a suferit multiple leziuni, în urma cărora a decedat în drum spre spital.

De asemenea, conducătorul autoturismului, o femeie de 32 de ani, din localitatea Târnăveni, o alta de 28 de ani, din comuna Gălești, județul Mureș, o tânără de 13 ani, din localitatea Târnăveni și o minoră de 3 ani și o alta de 2 luni, ambele din comuna Gălești, județul Mureș, toate pasagere în autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Aleșd continuă cercetările în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

*

Distribuie informația
Alte știri