Cauzele accidentului tragic produs pe DN 79, la ieșirea din Oradea, în urma căruia o fetiță de 3 ani a și-a pierdut viața

Joi, 11 noiembrie a.c., la ora 13.18, pe D.N.79, în afara municipiului Oradea, o femeie de 30 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Calea Aradului – Nojorid, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar, spre Oradea, de un bărbat de 36 de ani, din comuna Tinca, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, o minoră de 3 ani și 9 luni, pasageră în autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, femeia de 30 de ani, care conducea autoturismul, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. Totodată, un bărbat de 43 de ani, comuna Tinca, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.  

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri