Caz greu de imaginat la Oradea! Doctoriţă rezidentă, suspectată că şi-a ucis bebelușul

O doctoriță este suspectată că și-ar fi omorât copilul nou-născut și l-ar fi îngropat în curtea unei case părăsite. Femeia este medic rezident la Spitalul Clini Județean de Urgenta din Oradea.

Totul a ieșit la iveală în urmă cu două săptămâni, când femeia de 31 de ani a vrut să își schimbe cartea de identitate în urma căsătoriei, potrivit stiri.tvr.ro. La Evidenţa Populaţiei, când i s-a cerut o copie după certificatul de naştere al copilului său, femeia a negat că ar fi mamă. În sistem apărea însă că a născut în urmă cu patru ani la Maternitatea Oradea.

Angajații de la Starea Civilă au alertat și Poliția și Parchetul. La audieri, femeia ar fi recunoscut că a născut, dar a spus că bebelușul ar fi murit la scurt timp după naștere și că l-ar fi îngropat în curtea unei case părăsite din comuna bihoreană Auşeu. Corpul nou-născutului a fost găsit la locul indicat de femeie.

Parchetul a deschis dosar penal pentru omor, iar Institutul de Medicină Legală urmează să stabilească vârsta și condițiile morţii.

Foto: adevarul.ro

Distribuie informația
Alte știri