Cazul doctoriței găsite fără suflare după o noapte de gardă

Foto: observator.ro

O doctoriţă de 38 de ani a fost găsită fără suflare duminică dimineaţă, după o noapte de gardă. Colegii au spart uşa cabinetului pentru a afla ce s-a întâmplat. Femeia era căsătorită și avea un copil.

Polițiștii care au cercetat fiecare detaliu al cabinetului au găsit şi o seringă folosită, aşa că vor verifica dacă doctoriţa şi-a administrat vreun tratament înainte de a muri.

Pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme vizibile de violenţă. A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

După audierea martorilor, s-ar mai fi aflat că femeia avea în ultima vreme stări depresive. Nu este exclusă nici epuizarea fizică – doctoriţa făcea consultaţii şi gărzi atât la spitalul privat, cât la Spitalul Județean Constanța.

Sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri