Ce a pățit o mamă din Oradea care a refuzat să dea bani pentru clasa copilului

O profesoară în Oradea și mama unui copil aflat în clasa pregătitoare a publicat pe pagina sa de Facebook o conversație din grupul de WhatsApp în care alți părinți îi cer să își mute copilul din clasă după ce a refuzat să contribuie la cadoul învățătoarei și la achiziționarea unui alfabetar.

Ar fi foarte bine ca pe viitor sa nu mai avem aceste discutii sa va găsiti alta clasa unde nu este nevoie, deoarece si copilul dvs va invata cu acel Alfabetar si nu e normal ca unii sa contribuie si altii nu. Recomandarea mea este sa se mute, i-a scris un parinte mamei care a refuzat sa plateasca Alfabetarul

Mihaela Ichim a explicat de ce a refuzat contribuția financiară.

Nu am facut-o din răutate, ci pentru că lucrez în învățământ și știu, după 17 ani de dăruire, că lucrurile se pot face și altfel, nu doar stând cu mâna întinsă în fața părinților. Avem proiecte europene, avem ONG-URI foarte implicate, care lucrează pe proiecte cu școli, avem sponsorizări, avem bani de la primării. Doar că lucrurile astea ar trebui făcute de cadrele didactice și manageri gratis și cu multe ore petrecute în fata calculatorului.
Dacă eu am putut, și alții pot.

Postarea s-a viralizat cu repeziciune și a atras mii de distribuiri și comentarii.

Dragi părinți, căci vouă mă adresez, este inadmisibil unde s-a ajuns. Unde am ajuns noi, ca oameni. În imaginea de mai…

Publicată de Mihaela Ichim pe Luni, 2 martie 2020
Alte știri