Ce a patit regizorul Tudor Giurgiu intr-un hotel de lux din Baile Felix: „Lotus draga, m-ai facut sa ma simt de rahat”

Prezent in Bihor cu ocazia TIFF, cunoscutul festival de film care din acest an este organizat si in Oradea, regizorul Tudor Giurgiu a avut parte si de momente neplacute pe care le-a povestit pe Facebook. Cineastul a vrut sa viziteze fostul hotel Lotus din Baile Felix, acolo unde venea, pe vremuri,  cu parintii din Cluj, in weekend-uri. Accesul in noul  Lotus Therm Spa & Luxury Resort i-a fost insa interzis.

A venit o doamna draguta, eleganta, cu bun simt care mi-a explicat ca, intr-adevar, nu ma pot plimba asa, de unul singur. Explicindu-i ca nu mi s-a intamplat asa ceva nicaieri in lume, doamna mi-a explicat ca e decizia managementului si ca e “hotel cu circuit inchis”. Cu alte cuvinte, daca vine unul ca mine “din afara sistemului” ar trebui probabil sa platesc bilet de intrare ca la muzeu pentru a bea un capuccino la bar, ceea ce aveam initial in cap.„, a scris regizorul pe Facebook.

Tudor Giurgiu sustine ca s-a simtit ca un infractor si a jurat ca n-o sa mai calce  niciodata la hotelul de lux din Baile Felix si nici nu va organiza vreodata un eventual teambuilding acolo, cu echipa TIFF .

Raspunsul conducerii hotelului a venit tot pe Facebook:

Regulile hotelului nostru sunt gândite astfel încât să ne permită să le oferim oaspeților noștri în primul rând intimitate, de aceea persoanele care nu sunt cazate și doresc să facă turul hotelului vor fi însoțite de un membru al echipei, care va oferi informații complete.

 

Distribuie informația
Alte știri