Ce au găsit legiştii pe corpul interlopului Adrian Hladii

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, medicii legişti au emis primele concluzii în cazul morţii interlopului Adrian Hladii, cel care, în urmă cu o săptămână a ucis-o pe Dalia Duca, fosta lui iubită, împuşcând-o de două ori în cap.

Moartea lui Hladii a survenit în urma leziunilor suferite ca urmare a căderii lui de la etajul patru, el suferind rupturi de oase, mai multe rupturi la coloana vertebrală şi la cea lombară, scrie adevarul.ro. O întrebare care, deocamdată, nu are răspuns este cea cu privire la urmele de sânge găsite pe malurile Crişului Repede, în zona una a fost abandonată maşina în care se afla trupul neînsufleţit al Daliei.

Dacă primele concluzii indicau faptul că Hladii ar fi fost împuşcat în zona şoldului, medicii legişti au concluzionat că nu s-a găsit urme de împuşcare în corpul interlopului.  Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/oradea/ce-gasit-legistii-corpul-interlopului-adrian-hladii-omorat-o-dalia-primele-concluzii-necropsiei-1_58d25a475ab6550cb8922bc4/index.html

Alte știri