Ce infracțiuni s-au produs pe drumurile din Bihor la început de săptămână / Prins la volan cu o concentrație alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat

foto arhiva

La data de 17 iunie a.c., la ora 20.40, pe D.N.76, în localitatea Ceica, județul Bihor, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot la data de 17 iunie a.c., la ora 05.50, pe strada Aradului din municipiul Salonta, județul Bihor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Salonta au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din localitatea Ghiorac, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

*

Depistat de polițiști în trafic, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului, un moped neînmatriculat.

La data de 17 iunie a.c., la ora 15.50, pe D.N.1/P, în localitatea Uileacu de Criș, județul Bihor, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din comuna Brusturi, județul Bihor, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Distribuie informația
Alte știri