Ce licitatii pregateste Ministerul Transporturilor. Bihorul este in prim-planul promisiunilor guvernamentale

Ministerul Transporturilor pregateste, pentru acest an, proceduri de achizitie publica pentru 5 loturi din autostrazile Brasov-Tg. Mures-Cluj-Oradea si Sibiu-Pitesti, care insumeaza aproape 66 km.

In plus, va mai lansa licitatii si pentru realizarea a cinci variante de ocolire sau pentru intocmirea unor studii de fezabilitate, inclusiv cel pentru reabilitarea Transfagarasanului. Printre acestea se numara constructia variantei de ocolire Sacuieni (relicitare) si proiectarea si executie varianta ocolitoare Alesd

Pentru acest an, in planurile Ministerului Transporturilor mai intra si lansarea de licitatii pentru reabilitarea a trei drumuri nationale si a podurilor de peste Dunare traversate de A2. Pentru Bihor, importante sunt  DN76, Varfurile – Stei, km 69+350-km 102+660 – rest de executie si  DN76, Beius – Oradea, km 133+660-km 180+800.

 

In acelasi timp, vor fi organizate licitatii si pentru sapte contracte de supervizare inclusiv pentru  lucrarile de constructie a Variantei de Ocolire Stei.

Distribuie informația
Alte știri