Ce olimpiade naționale va găzdui Oradea? Calendarul concursurilor școlare din 2023, publicat de Ministerul Educației

Calendarele olimpiadelor și concursurilor naționale în anul școlar 2022-2023, precum și ale olimpiadelor internaționale, au fost publicate astăzi de Ministerul Educației. De asemenea, sunt publicate și calendarele pentru campionatele naționale sportive școlare din 2023.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul ministerului, majoritatea etapelor județene ale olimpiadelor au loc pe 4 sau 11 martie 2023, iar etapele naționale în intervalul 9 sau 10 și 13 sau 14 aprilie, perioadă când elevii sunt în vacanța de Paște.

Oradea va găzdui Olimpiada Națională de Fizică. Faza județeană este pe 4 martie. Faza națională este între 6 și 10 aprilie, la Oradea. În calendar apare și o mențiune: probele de la națională se desfășoară în datele de 7-8-9 aprilie.

Tot la Oradea va avea loc Olimpiada Națională de Religie, Cultele Romano-Catolic – limba română și Greco-Catolic. Perioada de desfășurare este 19-23 aprilie 2023.

De asemenea orașul nostru va mai găzdui OLIMPIADA INTERDISCIPLINARĂ „CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ” (Limba șiLiteratura Română și Religie – LICEU) și OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE DEZBATERI PENTRU JUNIORI (V-VIII).

Distribuie informația
Alte știri