Ce s-a descoperit la necropsia celor doi studenți uciși la Iași

Foto: evz.ro

Mihaela Apostol, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, a spus că moartea tinerilor uciși și incendiați, într-o vilă de lux din Iași, a fost una extrem de violentă, cei doi având multiple leziuni.

”Moartea tinerei a fost violentă fiind datorată insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința unor multiple plăgi înțepat-tăiate. Leziunile sunt localizate la nivel epicranian, facial, cervical, atebraț stâng și drept. Moartea tânărului a fost, de asemenea, violentă, consecință a mai multor plăgi înțepat-tăiate. Acestea se identifică hemifaciesului stâng, regiunii cervicale, hemitoracelui stâng, antebrațului stâng, mâinii și pumnului drept”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Dispariţia celor doi studenţi a fost sesizată după ce organele de poliţie au primit informaţia că tânărul marocan, care ar fi trebuit să ajungă la Bruxelles vineri, 10 decembrie, nu a mai urcat în avion.

Tânărul în vârstă de 25 de ani, student la Universitatea de Medicină şi Farmacie ar fi trebuit să ajungă in capitala Belgiei, împreună cu iubita lui românca, pentru o vacanţă de o săptămână.

Cum băiatul nu răspundea la telefon, părinţii acestuia au sunat, în ţară, speriaţi, şi au anunţat autorităţile. La scurt timp, locul a fost împânzit de criminalişti. Înăuntru au dat peste imagini de coşmar. Potrivit unor urse din anchetă, cei doi au fost înjunghiați, apoi incendiaţi.

Sursa: stirileprotv.ro

Distribuie informația
Alte știri