Ce să faci dacă vrei să slăbești după sărbători ? Cele mai simple reguli pe care le poți aplica

După mesele îmbelșugate de Sărbători care au adăugat și kilograme suplimentare corpului nostru, cei mai mulți oameni îți propun să revină la o greutate optimă. Pentru ei si pentru toti cei interesați oferim astăzi câteva sfaturi de bază care să îi ajute în procesul de slăbire.

Pentru a te detoxifia după sărbători, poți încerca următoarele:

  1. Bea apă : Apa te poate ajuta să te simți mai sătul și poate reduce pofta de mâncare. Încearcă să bei cel puțin 8 pahare de apă plată pe zi.
  2. Încearcă să incluzi o varietate de alimente sănătoase în dieta ta, cum ar fi fructe, legume, proteine slabe și cereale integrale. Evită zaharul, alimentele procesate și fast-food-urile.
  3. Fă exerciții fizice: Exercițiile fizice te pot ajută să arzi calorii și să îți menții sau să îți îmbunătățești forma fizică. Încearcă să faci cel puțin 30 de minute de exerciții fizice moderat intense pe zi.
  4. Fără alcool: Alcoolul este bogat în calorii și poate îngreuna procesul de slăbire.
  5. Apelează la un specialist. Cabinetul Natur House Oradea Ioșia te poate ajuta prin oferirea de sfaturi de nutriție, psiho-nutriție și sfaturi privind alegerile alimentare sănătoase. Împreună cu noi, în 2022, sute de pacienți au ales un stil de viață sănătos, au trecut la un regim alimentar benefic organismului lor și au dat jos surplusul de kilograme.

Cabinetul Natur House Oradea Ioșia este deschis de luni până vineri, între orele 8 și 16, pe strada Lăpușului, numărul 21. Programările se fac la numărul de telefon 0726 115 555.

(adevertorial)

Distribuie informația
Alte știri