Ce se întâmplă la FC Bihor / ” Vom trece la alcătuirea unei organigrame potrivite pentru următorul nivel” / Comunicat

Dragii noștri suporteri și parteneri,
 
După cum am promis la finalul ultimului meci al recent încheiatului sezon, noi, conducerea FC Bihor – Consiliul Director și Adunarea Generală, suntem în plin proces de lucru pentru pregătirea strategiei ce va fi abordată la nivelul întregului club.

Am avut o primă fază de analiză a sezonului de Liga 3-a, dusă la bun sfârșit, urmând sa trecem la alcătuirea unei organigrame potrivite pentru următorul nivel pe care ni-l dorim cu toții pentru clubul nostru. Vă asigurăm că nu vom lua vreo măsură administrativă care ar putea periclita bunul mers al proiectului nostru, atât în ce privește activitatea primei echipe, cât şi cea a Academiei FC Bihor.

Promovarea clubului fanion al bihorenilor in Liga 2 este o realizare deosebită și o confirmare că, pentru acea fază a dezvoltării clubului nostru, am luat deciziile corecte.

Pasul realizat reprezintă însă și o imensă responsabilitate, ce ne obligă să analizăm următoarea etapă de dezvoltare a clubului la modul cât mai lucid și în cele mai mici detalii. Ne aflăm în plin proces de evaluare și îmbunătățire a tuturor aspectelor importante din cadrul tuturor departamentelor clubului. Acest proces presupune regândirea și implementarea unei noi organigrame, îmbunătățind majoritatea din sectoare prin cooptarea unui personal valoros, inclusiv în posturi pe care FC Bihor nu le-a avut în vechea organigramă.

Suntem, de asemenea, în plin proces de alcătuire a lotului de jucători pentru prima echipă.

Responsabilitatea noastră, a celor care azi conducem FC Bihor, este să ne asigurăm că obiectivele fixate la preluarea mandatelor vor fi atinse și că, în fiecare an, clubul se va dezvolta şi consolida din absolut toate punctele de vedere.

Chiar dacă în această perioadă unele informații ajung la dumneavoastră în mod neoficial, sub forma unor frânturi, vă asigurăm că vă vom ţine la curent şi vă vom informa pe măsură ce deciziile vor fi luate şi planurile vor prinde contur, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată.

Suntem dedicați în întregime acestui proiect și avem încredere că, împreună cu voi toți – suporteri, parteneri, sponsori, autorități locale și județene – vom reuși să dezvoltăm și să consolidăm clubul nostru drag.

Hai FC Bihor!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri