Ce se mai construiește în Oradea. O unitate de mică producție în domeniul panificației a primit aviz favorabil

Zeci de proiecte complexe au fost analizate de specialiștii Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului (CMUAT) în ședința de săptămâna trecută.

Dintre acestea, 37 au fost studiate în comisia de urbanism, în timp ce alte 32 au fost în atenția comisiei operative. Printre proiectele dezbătute în comisia CMUAT s-a numărat construirea unei clădiri de panificație în cartierul Nufărul.

SC Gi and KO Impex SRL a solicitat aviz arhitect-șef pentru Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) privind construirea unei unități de mică producție cu desfășurare directă în domeniul panificației pe strada Nufărului, număr cadastral 205311, în vecinătatea supermarketului Kaufland.

Prin proiect se propune construirea unei clădiri în regim de înălțime P+2Et, cu destinația de mică producție de panificație și patiserie la parter, pizzerie și cofetărie la etajul 1 și birouri la etajul 2. Clădirea va avea o suprafață construită de aproximativ 600 de metri pătrați și o suprafață desfășurată de aproape 1.800 de metri pătrați. Se propun a fi amenajate 29 de locuri de parcare, aferente funcțiunilor, în incintă.

„Documentația va parcurge etapele normale de consultare a populației, urmând ca după promovarea în Consiliul Local să revină cu volumetriile propuse la faza de autorizare. Comisia a agreat ultima variantă volumetrică, la faza de PUD”, a punctat viceprimarul Marcel Dragoș.

Distribuie informația
Alte știri