Ce se mai construiește în Oradea?

SC Rotty Partner SRL a solicitat aviz arhitect șef pentru PUZ construire imobil cu funcțiuni mixte, instituții, servicii și locuințe colective pe strada Aviatorilor, nr. 52 din Oradea. Terenul are o suprafață de 2.833 metri pătrați și este situat la intersecția dintre străzile Aviatorilor – Nicolae Bolcaș – Aurel Vlaicu.

Potrivit proiectului, se propune construirea unei clădiri cu funcțiuni mixte în regim de înălțime  S+P+4E+R. Parterul va fi destinat spațiilor comerciale, în timp ce la etajele superioare, către intersecție, vor fi locuințe colective, iar către zona de locuințe individuale vor fi birouri.

Ponderea cea mai mare va fi a funcțiunilor de tip Is (dotări de cartier, comerț, servicii), respectiv 55%, restul fiind ocupat de locuințe și funcțiunile de circulație interioară – 45%. Se vor amenaja 90 de locuri de parcare, dintre care 74 în parcarea subterană.

În această sesiune, comisia de urbanism a avizat favorabil volumetria, organizarea spațială și funcțională. Amplasamentul este poziționat la intersecția a șase căi rutiere, iar proiectanții au căutat să ofere perspective dinamice către fiecare dintre ele.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri