Ce tabara a ales PSD Bihor in conflictul din partid

Conducerea PSD Bihor a organizat marți o ședință cu cei 29 de primari ai organizației, în vederea consultării acestora  inaintea Comitetului Executiv Național care va transa conflictul din partid, a transmis, miercuri la pranz, Biroul de presa al PSD Bihor.

Potrivit unui comunicat, decizia adoptată în cadrul acestei ședințe a fost în unanimitate pentru susținerea Programului de guvernare, pentru continuarea proiectelor și politicilor publice aflate în derulare, pentru stabilitate și dialog.

Toate părerile exprimate au fost pentru respingerea cererii de demisie a președintelui PSD, Liviu Dragnea. Acesta a fost mandatul încredințat președintelui organizației județene,  Ioan Mang pentru a fi transmis, ca atare, în cadrul ședinței de vineri cand  va avea loc Comitetul Executiv Național a Partidului Social Democrat, pentru a fi clarificate anumite aspecte interne.

Respectăm dreptul la opinie al fiecărui membru al partidului nostru, dar facem apel ca acestea să fie interpretate ca opinii personale și nu poziția oficială a organizației PSD Bihor„, se arata in finalul comunicatului.

Precizarea vine dupa ce ieri  fostul prefect Claudiu Pop le-a cerut „oamenilor de bine” din PSD Bihor sa ia atitudine. „Poate ar fi cazul ca si oamenii de bine din PSD Bihor sa ia atitudine! Sa isi faca auzite vocile! Sa spuna public ceea ce MAJORITATEA dintre ei spun azi in soapta si pe la colturi…”, a scris Claudiu Pop, pe Facebook.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri