Cea de-a 5-a editie a Zilei Parintilor Adoptivi la Gradina Zoologica din Oradea va avea loc sambata

Programul va incepe la ora 11 si va cuprinde diferite activitati. Insotiti de ingrijitori, parintii adoptivi vor putea hrani animalele care nu sunt periculoase si vor putea afla noutatile legate de acestea.

Campania de adoptie a inceput acum 3 ani si pana in prezent, sunt peste 60 de parinti adoptivi,atat din Romania cat si din strainatate. Iubitorii de animale care vor sa adopte, trebuie sa aiba o contributie de minimum 100 de lei pe an, iar pentru persoanele juridice, pretul unei adoptii este de 500 de lei. Toti banii stransi sunt folositi pentru imbunatatirea conditiilor fizice si psihice ale animalelor.

Potrivit regulamentului de adoptie, un animal poate fi adoptat de mai multe persoane. Un exemplu, este puiul de leu, Moja, acum in varsta de 6 luni, care pana in prezent are 15 parinti adoptivi.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri