Cea de-a opta ediție a festivalului Untold s-a încheiat mult după zorii zilei

Au fost patru nopți și patru zile de distracție la Cluj-Napoca! Capitolul patru al festivalului Untold s-a încheiat mult după zorii zilei. DJ-ul olandez Armin Van Buuren a oferit un show pe cinste. De altfel, acesta și David Guetta au fost cei mai așteptați artiști.

Fanii au fost deciși să rămână până la capăt în fața scenei principale și au sperat la un show care va întrece recordul de șapte ore și jumătate stabilit de olandez la ediția aniversară Untold. Unii au venit cu steaguri, alții au ținut în spate personaje magice. Nu au lipsit nici costumațiile hazlii ale fanilor, atât români, cât și străini.

Seara a început la ora 18: 30 cu un DJ autohton, a continuat cu trupa Vama care a avut un show de senzație, după care au urmat artistii internaționali.

Show-ul artistului Ferg s-a încheiat mai repede din cauza ploii. A fost interes mare și pentru celelalte scene din cadrul festivalului, în special pentru scena rap, unde au fost prezenți Paraziții.

Cea de-a opta ediție a festivalului Untold a înregistrat și un record de participnați în cea de-a doua seară a festivalului: 115.000 de persoane. În ultima zi au fost prezenți 100.000 de fani veniți din toate colțurile lumii.

Distribuie informația
Alte știri