Cea de-a X-a ediție „Oradea donează o pâine” va avea loc de ziua orașului

Cea de-a X-a ediție „Oradea donează o pâine” se va desfășura sâmbătă 12 octombrie 2019, de la ora 15:00 la ora 17:00.

„Dorim să marcăm împreună această sărbătoare cu mare însemnătate pentru Oradea, ziua orașului nostru, de aceea vă invităm din nou să încercăm dragi orădeni să dăm dovadă de mărinimie, de bunătate, de dăruire. Totodată decizia de a organiza evenimentul sâmbăta a fost luată în urma numeroaselor cereri venite din partea cetățenilor de a organiza ediția și în weekend”, spun organizatorii.

Cele patru amplasamente fixe în care se va desfășura evenimentul vor fi: Bisericuță Nufărul, Oradea Plaza, Piața Decebal și Piața Rogerius. Li se va adăuga Livella (Autogară).

„Proiectul „Oradea donează o pâine” se adresează atât celor care vor să dăruiască, cât și celor care din diverse motive nu își permit să aibă o pâine pe masă. Numărul persoanelor care donează, dar și al celor care se bucură de acest dar este în continuă creștere de la o ediție la alta, acest lucru ne dă ocazia să ne înclinăm în fața dumneavoastră dragi orădeni și să vă mulțumim din inimă. Cei care doresc să se implice în acest proiect o pot face și ca voluntari, transmițând această intenție în scris, pe adresa de e-mail oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina de facebook https://facebook.com/oradeadoneazaopaine/”, au mai transmit initiatorii proiectului.

Distribuie informația
Alte știri