Cea de-a XII-a ediție a evenimentului „Oradea donează o pâine”, marți, 17 decembrie

Cea de-a XII-a ediție a evenimentului „Oradea donează o pâine” se va desfășura marți, în data de 17 decembrie 2019
între orele 15:00-17:00, în locațiile fixe cunoscute – Piața Rogerius, Piața Decebal, Oradea Plaza și Bisericuța Nufărul. La acestea se adaugă locația mobilă Bunexim – Velența (Stația de autobus).

În luna aceasta, haideți să facem împreună cel puțin o bucurie acelora care au nevoie de ajutorul nostrum, pentru a simți cu adevărat spiritul acestor sărbători. O masă de sărbătoare este incompletă fără acest aliment de bază – pâinea – așa că vă așteptăm pe dumneavoastră – copii, cu părinți, cu bunici, învățători sau profesori, tineri, doamne și domnisă o aduceți și să o donați din suflet. De asemenea, fiindcă iarna s-a instalat cu tot cu bocanci și mănuși, brutăriile și magazinele de unde puteți să o achiziționați sunt mult mai ușor de găsit datorită căldurii
și a mirosului de pâine proaspătă. Așteptăm în punctele noastre de distribuție persoanele care din motive obiective nu își pot permite o pâine și pe care o pot lua din cutiile special amplasat în punctele de distribuție amintite la începutul acestui comunicat.

Noi vom avea grijă ca pâinile care vor rămâne la finalul evenimentului să fie donate unor organizații, asociații sau fundații, dedicate și dăruite în sprijinul persoanelor care au nevoie de ajutor.

Oare câte persoane putem să facem fericite donându-le o pâine dragi orădeni (și nu numai)? Dacă aveți spirit civic și doriți să vă implicați mai mult, o puteți face ca voluntari. Ne găsiți trimițând un e-mail pe adresa oradeadoneazaopaine@yahoo.com, sau pe pagina de facebook https://facebook.com/oradeadoneazaopaine/.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri