Ceccar a organizat „Balul contabililor bihoreni”

A cincea ediție a Balului Contabililor bihoreni a avut loc în această săptămână, la Oradea. Evenimentul, organizat la Restaurantul Vandana, a fost prilejul perfect de socializare și consolidare a relațiilor între specialiștii în calcule economice din Bihor.

„Sper că vom fi pe mai departe un colectiv frecventabil de către oricare reprezentant al mediului de afaceri și al autorităților publice locale. Să facem în așa fel încât să dovedim, prin trudă fiecăruia dintre noi, că acest organism este în primul rând al celor care trăiesc din activitatea de expert contabil și contabil autorizat”, le-a transmis invitaților, Pavel Valerian Susa, membru al Consiliului Superior CECCAr. La eveniment era așteptat să participe și președintele organismului de conducere, prof. univ. dr. Robert Aurelian Şova, care n-a mai ajuns la Oradea.

Au urmat câteva ore în care cei prezenți au putut da deoparte subiectele specifice profesiei in schimbul distractiei, într-o atmosfera specială pigmentată cu muzică și preparate culinare alese, inclusiv un tort decorat cu sloganul Ceccar : „ContaȚi pe Noi. ContaȚi cu Noi. Întotdeauna!”.

Ce este Ceccar?

CECCAR, în calitate de organism profesional, se preocupă continuu de dezvoltarea competențelor şi abilităților profesionistului contabil, care să îi permită furnizarea de servicii suplimentare celor tradiționale, la un nivel de calitate ridicat, diminuând considerabil, în acest fel, decalajul dintre cererea de servicii a mediului de afaceri impusă de globalizare, de digitalizare și de o concurenţă din ce în ce mai mare şi baza de competenţe ale profesionistului contabil. În acest sens, printr-un proces de cercetare continuu, în parteneriat cu mediul universitar şi cu cel de afaceri, CECCAR urmăreşte şi susţine evoluţia pozitivă a carierei profesionistului contabil, mai ales prin identificarea noilor cerinţe de formare profesională continuă, asociate acesteia, că premisă a unor acţiuni eficiente.

Corpul se bucură de reputaţia de a fi cel mai puternic organism profesional din regiunea de sud-est a Europei, cu peste 40.000 de membri.

Distribuie informația
Alte știri