Cei mai buni! Elevii bihoreni care au primit nota 10 la Bac şi Evaluarea Naţională, premiați

Cei 26 de elevi bihoreni care au obţinut media zece la sesiunea din vară a Bacalaureatului şi la Evaluarea Naţională au fost premiaţi la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Potrivit inspectorului şcolar general, Alin Novac Iuhas, în acest an, al şaptelea, de când Guvernul onorează performanţa elevilor români la examenele naţionale, în Bihor se înregistrează, per total, cel mai mare număr de absolvenţi cu media 10, anume 20 de clasa a VIII-a şi şase de liceu.

La Bac, au luat nota maximă: Renata Rîmbu şi Anamaria Muntean de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Antonia Hoza şi Dragoş Popa de la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu”, Florina Elena Sturz Sărăcuţ de la Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” şi Sonia Anamaria Tuculia de la Colegiul Naţional „Avram Iancu” din Ştei.

La Evaluarea Naţională 20 de elevi din Bihor au reuşit performanţa de a obţine media 10. Ei sunt: Abrudan Ştefan, Creţ Alexia, Dacin Mihai, Dumitru Patrick, Ghergheleş Mihai, Haiduc Anastasia, Ilieş Ariana, Lucaci George, Stanciu Anne Marie şi Vâtcă Dana de la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu”; Boroş Patricia şi Budişca-Hasan Victor de la Colegiul Naţional „Iosif Vulcan”, Pălii Mara de la Şcoala Gimnazială nr. 11 Oradea, Dragnea Diana de la Şcoala Gimnazială nr. 16 Oradea, Jurj Vanesa de la Liceul Vocaţional Pedagogic „Nicolae Bolcaş” Beiuş, Mudura Oana de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”, Păşcuţi Gloria şi Somogyi Brian de la Liceul Teologic Baptist „Emanuel”, Rez David de la Şcoala Gimnazială „Oltea Doamna”, respectiv Pop Raul de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Oradea.

Pe lângă diplome și felicitări, elevii care au luat note de 10 la evaluarea națională au primit câte 1.000 de lei, iar cei care au luat 10 la bacalaureat câte 3.000 de lei.

Foto: crisana.ro

Distribuie informația
Alte știri