Cei mai buni judoka se intrec la Cluj-Napoca. Oradenii spera mai multe medalii

A mai rămas o zi până la cel mai aşteptat eveniment al primăverii pentru pasionaţii şi luptătorii de judo din toată ţara: Finala campionatului Naţional de seniori.

Timp de doua zile, cei mai buni judoka se vor lupta pentru titluri la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj Napoca. Peste 250 de sportivi din toată ţara se vor lupta pentru medalii la campionatul naţional. Competiţia aduce şi o premieră. Aproximativ 100.000 de lei vor merge în acest an la cei mai buni judoka şi antrenorii lor.

Oradea va fi reprezentată prin intermediul sportivilor legitimați la CSM JC Liberty și JC Liberty LPS Bihorul, de următorii sportivi: Larisa Florian (52 kg), Andreea Florian (63 kg), Lorena Podelenczki (70 kg) la feminin, respectiv Laszlo Szoke (66 kg), Dan Fâşie (73 kg), Vlad Vişan (81 kg), Farkas Zoltan, Adrian Merge (ambii la 90 kg), Valentin Radu şi Daniel Matei (ambii la 100 kg) la masculin. Absentează Ioana Hanaș (Matei) și Luca Kunszabo, ambii accidentați.

Obiectivul delegației orădene este de a cuceri 1-3 medalii de aur și un total de 5-6 medalii. Anul trecut zestrea de medalii a cuprins șapte titluri naționale și un total de 13 prezențe pe podium.

 

Alte știri