Cei mai buni pompieri din cinci județe se întrec în Bihor, în cadrul concursurilor specifice din domeniu

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor găzduiește etapa a III-a, Zonală, a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, competiție la care participa loturile reprezentative ale pompierilor din cinci județe.

Concursul, ce se va desfășoara pe parcursul a două zile, reunește la start, echipele Inspectoratelor pentru Situații de Urgență ale județelor Alba, Arad, Bihor, Hunedoara și Timișoara.

Activităţile ocazionate de acest eveniment au debutat joi, 07 iulie a.c., la ora 09.00, la sediul Stației de Pompieri Aleșd, cu Festivitatea de deschidere, după care, în acelaşi loc, între orele 09.30-11.30, se va desfășura prima probă de concurs – “Scara de fereastră”. În aceeași zi, pe Stadionul din Aleșd, cele mai bune echipe de pompieri din cele cinci județe, vor parcurge probele “Pista cu obstacole pe 100 de metri” (între orele 12.00-14.00) și “Ștafeta 4X100 de metri” (între orele 17.00-18.00). Tot pe stadionul din Aleșd, în data de 08 iulie a.c., între orele 10.00-12.00, va avea loc ultima probă de concurs, “Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă“, iar de la ora 13.00, va fi organizată Festivitatea de premiere.

Alte știri