Cel de-al doilea week-end de sărbătoare în Cetate continuă cu colinde, povești, tradiții și multe surprize dulci

Vineri, sambata și duminică, la fel ca și toată luna decembrie, începând cu ora 12.00, ”Casa cu Bunătăți”, din Corpul K și ”Casa Dulciurilor”, din Grota Roșie, Corp J, din Cetatea Oradea ii asteapta pe oradenii mici si mari cu fursecuri, turtă dulce, acadele, brioșe si bomboane fondante. De asemenea, în acest week-end își deschide porțile și Galeria Vinurilor în Corpul L.

În fiecare zi începând cu orele prânzului, cei mici sunt așteptați la demonstrații de meșteșuguri tradiționale susținute de artistul plastic Ida Pazman. Activitățile se desfășoară în Corpul K, de la ora 12.00 la 20.00, în fiecare zi din luna decembrie. În paralel, tot aici, sâmbătă, în intervalul orar 12.00-12.45, vor avea loc lecturi publice cu copiii în limba română, iar duminică vor fi în limba maghiară.

”Făbricuța Spiridușilor”, amenajată în Corpul E, are program cu copiii, azi, de la ora 17:00 – 20:00, sâmbătă de la 16:00 la 20:00, iar duminica în intervalul 15:00 – 20:00.
De asemenea, prichindeii sunt așteptați în acest week-end, pe 9,10,11 decembrie, la ”Odaia cu povești”, din Corpul I.

Proiecțiile de film și desene animate de Crăciun se vor desfășura în Corpul M, Sala de Minicinema.
Astazi de la ora 18 e programată pelicula ”Coraline”, iar de la 20.00 ”Eyes Wide Shut”, sâmbătă, 10 decembrie, puteți viziona de la ora 18.00 ”The Book Of Life”.

În curtea exterioară, în fiecare zi din decembrie, de la ora 16.00, vor răsuna colinde. Astazi, va urca pe scenă Corul Liceului Don Orione și Sânziana Toader, sâmbătă, Ansamblul Crișana și Școala Populară de Artă Francisc Hubic, iar duminică ne vor încânta Feciorii Bihorului și Simona Cap. Sfârșitul de săptămână se va încheia cu un concert spectaculos al Grupului ”Deo Gloria”, în Biserica Romano-Catolică din Cetate. Evenimentul este programat pentru duminică, 11 decembrie, de la ora 19.00.

Distribuie informația
Alte știri