Cel mai longeviv jucător activ din lotul CSM CSU Oradea, continuă parteneriatul demarat în 2015

Bobe Nicolescu a semnat un nou angajament cu CSM CSU Oradea. Cele două părți continuă astfel parteneriatul început în vara anului 2015.

În vârstă de 24 ani, înalt de 1.98 metri și jucător de poziția 3, Bobe are o singură echipă la nivelul primului eșalon al României trecută în CV, CSM Oradea. El a participat la toate cele trei titluri naționale, la câștigarea SuperCupei și medalia de bronz din FIBA Europe Cup. Nicolescu a făcut parte din rotația bihorenilor la numeroasele bătălii susținute în lupta pentru trofeele din Liga Națională, Cupa și SuperCupa României.

Sezonul 2021/22 va fi cel de-al 7-lea consecutiv pentru căpitanul echipei naționale a României în uniforma CSM Oradea. El are deja 194 meciuri jucate în LNBM, Cupa României și SuperCupa României.

Bobe Nicolescu este cel mai longeviv jucător activ din lotul lui CSM CSU Oradea, fiind în continuare unul dintre cei mai tineri componenți ai ei. Cu toate acestea, el a acumulat experiență relevantă și este un jucător deosebit de important pentru formația bihoreană, atât la antrenamente, cât și la meciuri.

Distribuie informația
Alte știri