Cel mai numeros public vazut vreodata in Piata Unirii. Andra si focul de artificii au atras 30.000 de oradeni, conform organizatorilor

Piata Unirii s-a umplut pana la refuz, sambata seara, la finalul „Centenarului Oradiei”. De altfel, pe parcursul intregii zile, publicul a participat in numar mare,  atat la reconstituirea momentului în care pe 20 aprilie 1919 primarul Rimler Karoly i-a înmânat generalului Moşoiu cheia oraşului cat si la parada militara de dupa pranz .  Insa, concertul Andrei, intitulat „Traditional” a intrecut orice asteptare in privinta participarii si a uimit-o chiar si pe cunoscuta artista.

Parcă toată România s-a strâns azi la Oradea pentru Tradițional 🇷🇴 ❤️Va iubesc! Nu am cuvinte să vă spun cum m-am simțit când am urcat pe scena in fața voastră! Am fost copleșită! , a scris artista pe Facebook, chiar in timpul concertului la care au fost inclusi si alti interpreti din muzica romaneasca.

Dupa concert a urmat momentul retragerii cu torte si intonarea imnului de stat, Deșteaptă-te, române, cantat fara orchestratie de mii de oameni din Piata Unirii.

Ziua Centenarului s-a incheiat cu un foc de artificii sustinut pe ritmul Rapsodiei române, un spectacol de muzica si lumina nemaivazut in Oradea.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri