Cel mai puternic turneu de până acum și-a stabilit învingătorii la Padel Arena Oradea

Cel mai puternic turneu, din circuitul local de padel, și-a desemnat câștigătorii la Padel Arena Oradea. 20 de echipe au evoluat pe cele șase terenuri ale bazei orădene. Andrei Dărăban a redobândit supremația, acum în tandem cu Dacian Todincă.

Deși au existat  câteva absențe importante nivelul rezervat profesioniștilor a fost extrem de ridicat, cu siguranță cel mai ridicat de până acum. Opt echipe au evoluat curajos însă, în cele din urmă, sita valorică a fost ”dreaptă” iar ultimul act a propus un duel între câștigători de etapă națională: Andrei Dărăban & Dacian Todincă respectiv Cipri Filip & Emil Bronț. Câștig de cauză au avut Andrei și Dacian care au câștigat cu 6-4/7-6. Gyuri Anderko și Sergiu Mirișan (și ei victorioși la turnee naționale s-au oprit în semifinale la fel ca cel mai tânăr tandem: din circuit: Raul Zaharia & Răzvan Sime.

Nivelul 2 a fost la fel de echilibrat ca cel rezervat profesioniștilor. Ghinioniștii de serviciu au fost Cristian Ardeu și Andrei Zau care au cedat ambele jocuri din grupe la super tie-break! Favoriți la un loc în marea finală, doctorii Ionuț Codrean și Cristi Bobîlcă s-au oprit în semifinale și din cauza unor probleme de sănătate ale lui Ionuț. Finala a fost ”nebună”. Szabi Szasz și Vini Popoviciu și-au adjudecat primul set lejer (6-2) iar adversarii: Luca Novwero și Sergiu Samuel pe al doilea, tot ușor (6-0). Trofeul a fost decis în super tie break unde Luca și Sergiu au ratat două mingi de meci în vreme ce Szabi și Vini au fructificat-o pe prima.

Nivelul 3 l-a scos de la ”naftalină” pe veteranul Victor Mihalcea (55 de ani) care, împreună cu Cristian Ardeu și-au adjudecat nivelul, câștigând toate meciurile, cu mențiunea că s-a jucat în sistem turneu, ”fiecare cu fiecare”. Locul secund a revenit lui Csabi Kovacs și Peri Csankovsky, aflați la primul lor turneu. A fost și un pic de ghinion pentru Alin Torja și Cristi Câmpan, cel din urmă accidentându-se la spate. Aproape de podium au fost Ronald Kurcz și David Duță la bătălie cu frații Iulia Szasz (ex Popa) și Călin Popa.

”A fost cel mai puternic turneu, atât valoric cât și din punct de vedere al participării. Ne pregătim de o etapă națională dar și de etapa clasică, locală, aferentă lunii mai”, a declarat Spiros Baltsavias, promotorul padelului în Bihor.

Distribuie informația
Alte știri