Cele mai prestigioase universităţi din lume se vor întâlni cu elevii şi studenţii români la „Study abroad fair”

Foto: destepti.ro

Youni

organizează “Study abroad fair”, un eveniment dedicat elevilor și studenților care doresc să studieze la universități de top din străinătate. Evenimentul va avea loc online, în intervalul 14-15 februarie 2022 și va beneficia de prezența celor mai bine cotate universități la nivel global: Princeton University, Wharton University, London School of Business, London School of Economics, Sorbonne University și Bocconi University.

Elevii și studenții interesați să urmeze programe de licență, master, MBA sau doctorat la aceste universități pot participa gratuit, înregistrându-se pe pagina evenimentului: https://study-abroad.younichoice.com/ . Mai mult, evenimentul este deschis și părinților sau profesorilor interesați de astfel de informații. 

Evenimentul va fi structurat în mai multe sesiuni în cadrul cărora universitățile vor prezenta procesul de admitere, profilul candidatului ideal și, totodată, oferte educaționale, astfel încât participanții să poată compara beneficiile și diferențele dintre mai multe sisteme de învățământ superior. 

De asemenea, participanții vor putea asculta și interacționa cu absolvenți și actuali studenți în străinătate despre experiența aplicării, pregătirea dosarului de admitere, viața de student internațional, dar și cum li s-au schimbat perspectivele profesionale și personale. 

“Pentru platforma Youni am folosit tehnologia AI (inteligență artificială) și am creat un algoritm de “match-making” care le recomandă utilizatorilor unde să aplice în funcție de interesele și înclinațiile lor. Mai departe, pentru cei care au nevoie de pregătire suplimentară pentru examenele de admitere, oferim pachete de pregătire cu cei mai buni tutori din România. Pentru aceia care au nevoie de mai multă consiliere în a-și găsi domeniul potrivit, pregătim un program de workshop-uri prin care să poată lua mai ușor decizia potrivită pentru viitorul lor academic și profesional”, a precizat fondatorul și CEO-ul Youni, Andrei Nicolae.

Mai multe informații regăsiți pe pagina web: https://younichoice.com/ 

Distribuie informația
Alte știri