Cele mai reușite proiecte ale anului 2019 vor fi premiate de DDIP

Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte din cadrul Consiliului Județean Bihor organizează, joi, 19 decembrie, de la ora 17, a II-a ediție a Galei celor mai reușite proiecte. În cadrul festivității organizate la sediul Muzeului Țării Crișurilor vor fi premiate proiectele care au obținut cele mai multe voturi exprimate online.

În total au fost depuse spre finanțare un număr de 200 proiecte din care 172 au beneficiat de fondurile nerambursabile de 1 milion de lei, alocate de Consiliul Județean Bihor prin DDIP.


„Începând cu data de 3 decembrie 2019 și până pe 16 decembrie, ora 24, bihorenii își pot desemna proiectele favorite printr-un simplu vot on-line accesând pagina www.ddipbihor.ro (Gala proiectelor DDIP 2019). Votul se va exprima pentru 11 categorii, printre acestea cea mai bună prezentare sportivă, cea mai bună carte/revistă/album, cel mai bun proiect educativ, cel mai bun proiect și cea mai bună asociație”, a precizat Póti Csaba, directorul Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor.


Veres Diana

Distribuie informația
Alte știri