Celebra creatoare de modă, Rita Mureșan, le transmite azi orădenilor mesaje de la îngeri

Celebra creatoare de modă, Rita Mureșan, recunoscută și pentru frumusețea și șarmul ce i-au adus titlul de Miss România în 1993, îi invită azi, 7 februarie, de la ora 18:00, pe orădenii deschiși spre spiritualitate, la un dialog inedit despre ce înseamnă anul 2017, despre arhanghelul Raziel, care și-a asumat rolul de a guverna acest an al începuturilor. Seminarul de curățări energetice și de întâlnire cu îngerii va avea loc la CENTRUL ȘCOLAR DE EDUCAȚIE INCLUSIVĂ nr 1, str. Roman Ciorogariu, nr. 48.

Aflată pentru două zile la Oradea, în cadrul unui turneu ce cuprinde această parte a țării, Rita Mureșan le stă la dispoziție doritorilor pentru sesiuni private de citiri angelice și inițiere în terapia cu îngeri. Pentru programări puteți suna la  0767469881 – Adriana sau 0742211224 Mirela Codilă.

Rita Mureșan a prezentat pe pagina sa de facebook, Rita’s Angels, câteva idei legate de seminarul pe care îl va susține timp de două ore la Oradea: „Concluzia mea: 2017 – an de vibratie 1, un nou inceput! 2017 – an guvernat de Arhanghelul Raziel, cel care detine secretele Universului, deci si ale noastre! Era normal ca oamenii sa se trezeasca din letargia in care au zacut in ultimii ani (un nou inceput) si era si mai normal ca, inca de la inceputul anului( vezi dezvaluirile lui Sebastian Ghita), sa iasa la iveala lucruri ascunse pana acum (Raziel)! Important e ce facem cu ele! Nu fac politica pentru ca nu ma pricep! Insa daca politicienii credeau ca in an guvernat de Raziel vor putea sa se fofileze cu ordonante luate pe furis la ceas de seara, crezand ca Romania doarme ca pana acum, s-au inselat! Si ar fi bine sa realizeze ca s-a schimbat energia, vibratia a crescut, oamenii sunt din ce in ce mai deschisi spre spiritualitate si asta le aduce automat protectie divina suplimentara! Suntem mai atenti unii la altii si ne sustinem reciproc mai mult, pentru ca toti suntem unul si unul suntem toti! Planeta se pregateste sa treaca din nou intr-o noua dimensiune in 2017 (prima trecere a fost in 21.12.2012), iar Romania face parte dintre tarile „alese” (gradina Maicii Domnului)! Anul acesta vom mai auzi de aceasta frumoasa solidaritate intre romani! Superb gestul studentilor din toata tara care azi au venit la Bucuresti! Pana si cei care sustin guvernul in cealalta piata( oameni in varsta in general) au si ei dreptul lor! Nimic nu e gresit! Important e sa ramanem pasnici si violenta sau instigarea la violenta sa nu faca parte dintre ceea ce promovam! Sa imprastiem lumina si iubire chiar si atunci cand ne spunem punctul de vedere! Repet, nu fac politica si nu discut motivul mitingurilor, observ doar ca ne sta bine asa frumosi si uniti! Sa ne tina Dumnezeu asa! Sa iubim sincer Romania, frati romani! 

Alte știri