Celebra partidă de vânătoare de la Balc s-a încheiat

Vânătoarea de la Balc organizată în fiecare an de Ion Ţiriac pe domeniul său de vânătoare din Bihor s-a încheiat. Invitaţii, printre cei mai bogati oameni ai Europei, au petrecut, s-au relaxat si au discutat despre oportunități de noi afaceri.

Vineri, au avut parte de două goane, iar sâmbătă dimineața, de a treia. Apoi, după un prânz cu meniu vânătoresc, invitații lui Ion Tiriac au pornit spre case. O parte au ales aeroportul din Debrecen, Ungaria, unde îi așteptau avionaele particulare, alții – aeroportul din Oradea.


Este al 14-lea an în care Ion Ţiriac organizează vânătoarea din judeţul Bihor. Spre deosebire de anii precedenti, acum evenimentul s-a desfășurat în condiţii speciale de protecţie, din cauza pestei porcine africane a decimat populația de mistreti, conform stiri.tvr.ro.

Pentru a evita izbucnirea unor focare de trichineloză sau pestă porcină, fiecare porc a fost examinat de reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. O mare parte din carnea de vânat va fi donată unor centre de plasament și aziluri de bătrâni din zonă. De carnea mistreților împușcați la Balc vor beneficia și cele 80 de persoane care au ajutat la partida de vânătoare.


Distribuie informația
Alte știri