Adi Hadean a revenit in Oradea pentru a-si deschide propriul restaurant. Ce va fi diferit la “MEATic”

A deschis multe restaurante pentru altii, dar acum, pentru Adrian Hadean, a venit randul sa-si deschida propriul local, iar pentru asta a ales Oradea. Marti seara, la inaugurarea MEATic, vedeta media a anuntat ca va sta cateva zile pe luna la Oradea.

„Va fi un dialog intre mine si client. In fiecare esti zi esti alt om asa ca nu vad de ce ar trebui sa tin cu dintii de o reteta|”, le-a declarat Hadean reprezentatinlor presei, invitati in noul restaurant, chiar inaintea deschiderii pentru public. “MEATic” are la bază un concept care reunește carnea gătită încet în slowcooker sau pe grătar și pizza artizanală, din aluat cu maia, maturat lent. Extrem de activ si in spatiul online, Adrian Hadean a explicat pe facebook ce vrea sa faca la “MEATic”.

Noul restaurant este amplasat pe str Barbu Stefanescu Delavrancea nr 3.

Experiența culinară a inginerului electronist, Adrian Hădean începe în anul 1998 când își face debutul în bucătăria profesionistă. Pentru o perioada de timp a devenit orădean prin adoptie. In orasul de pe malurile Crisului Repede, Happy Cook, cum i s-a mai zis, a fost amfitrionul unei emisiuni pe un post local de televiziune.

Adi Hadean a mai impresionat bihorenii cu prestații de gătit în aer liber la diverse festivaluri desfășurate la Oradea.

Distribuie informația
Alte știri