Celine Dion suferă de o boală neurologică incurabilă. Artista, nevoită să-și anuleze iar concertele programate în Europa

Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală rară, care afectează un om dintr-un milion. Afecțiunea provoacă încordarea necontrolată a mușchilor, transformându-i pe pacienți în „statui umane”. Cântăreața a dezvăluit totul public, cu ochii în lacrimi.

Pacienții care suferă de această afecțiune rămân blocați în anumite poziții, fiind incapabili să se deplaseze sau să vorbească.

„Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți când merg și nepermițându-mi să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum obișnuiam”, a dezvăluit cântăreața, cu ochii în lacrimi.

Celine Dion spune că lucrează cu cei mai buni doctori în domeniu, dar că eforturile lor sunt îndreptate spre stoparea progesiei bolii, fiindcă ea nu are leac.

Din cauza condiției sale, artista este nevoită să-și anuleze iar concertele pe care le avea programate în Europa, în luna februarie a anului 2023.

Fanii ei au primit vestea cu îngrijorare, dar și cu multe mesaje de încurajare transmise pe conturile de socializare.

Distribuie informația
Alte știri