Centenarul Gojdu: Lansarea volumului “Intre valuri si nori” – FOTO-VIDEO

in Sala festiva a Colegiului National “Emanuil Gojdu” a avut loc un prim eveniment din seria celor care vor marca pregatirea Centenarului. Si asta si pentru ca atat autorul ,Mircea Bradu cat si eroul cartii, Roman Romulus sunt fosti gojdisti, care s-au „infestat” din această şcoală cu ideea de a face ceva bun pentru lumea in care traiesc.

Lucrarea “Intre valuri si nori” e fapt un dialog între doi foşti colegi poate fi privita ca un manual literar de navigaţie.Pentru inginerul Roman Romulus, traitor de zeci de ani in Australia, viaţa este ea însăşi o călătorie si navigatia o veche pasiune.

Ocolul pământului la bordul unui vas cu vele ,alaturi de sotie a reprezentat o experienta unica pe care o impartaseste si altora, prin intermediul omului de cultura, Mircea Bradu
Cartea “Intre valuri si nori”a vazut lumina tiparului la Editura ARCA.
Lansarea volumului a fost urmata de un vernisaj de fotografie cu imagini de pe mare, „Ipostaze marine”, care l-a avut ca autor pe inginerul Dan Chiş, un pasionat de iahturi.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”108248014930860277623″ ualb=”6294496781837287873″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”220″ num=”80″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Distribuie informația
Alte știri