Centre pentru angajații din companii, care se pot vaccina la locul de muncă. Vezi cu ce ser se va face imunizarea

Foto: GettyImages

Angajații companiilor se vor putea vaccina chiar la locul de muncă, unde va fi amenajat un centru special și va fi asigurat și personal medical. Imunizarea se va face exclusiv cu serul de la AstraZeneca și nu va mai fi necesară utilizarea platformei de programare.

Propunerea de vaccinare a angajaților în centre speciale, organizate de companii, a existat și la începutul anului din partea mediului de afaceri, când nu erau însă doze suficiente. Lucrurile s-au schimbat acum și autoritățile pot implementa soluția.

Centrele de vaccinare se vor organiza cu susținerea financiară a operatorului economic. Pentru companiile care nu dispun de personal medical, vor fi constituite echipe mobile care vor fi arondate unui centru fix care are doze de ser de la AstraZeneca.

Firmele care au mai puțin de 100 de angajați vor face liste cu persoanele care doresc să se vaccineze, le vor trimite la Direcțiile de Sănătate Publică și se vor putea prezenta apoi la vaccinare în centrele fixe.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri