Centrul Comercial Aushopping Oradea aniversează 3 ani!

Oradea, decembrie 2018. Timp de 3 de zile, clienții Centrului Comercial Aushopping Oradea sunt invitați la aniversarea centrului Aushopping Oradea. Centrul sărbătorește 3 ani și a pregătit nenumărate surprize și premii clienților care îi vor trece pragul în perioada 12-14 decembrie.

Aushopping Oradea împlinește 3 ani! Sărbătorim împreună 3 zile aniversare, cu premii, concerte și o atmosferă specială! Te așteptăm în perioada 12- 14 decembrie, între orele 9:00 și 21:00, în centrul comercial Aushopping Oradea, pe Str. Ogorului, nr. 171, să te bucuri de evenimentele speciale pe care ți le-am pregătit și să câștigi premii instant!

Punctul culminant al momentului este concertul aniversar pe care ți l-am pregătit vineri, 14 decembrie, de la ora 19:00, pe scena din parcarea Aushopping Oradea. În caz de vreme nefavorabilă, concertul se va desfășura la interior. Vino alături de noi să cântăm și să dansăm împreună cu Natalia Selegeanși band-ul ei NatyLovesMonday, dar și cu invitații speciali DJ PROJECTși GIULIA, care vor încinge atmosfera cu hit-urile lor binecunoscute. Accesul la eveniment este liber.

La cele doua intrări ale galeriei comerciale, promoterii vor oferi clienților câte un bilet de tombolă pentru a intra în cursa pentru premiile aniversare: un aspirator, un cuptor cu microunde și un LED TV smart. Premiile aniversare se vor acorda prin tragere la sorți, vineri, 14 decembrie, în cadrul evenimentului care va avea loc pe scena amplasată în parcarea centrului comercial. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va avea loc în interiorul galeriei. De asemenea, în fiecare seară, între orele 18:00 și 21:00, vom oferi premii instant, în cadrul evenimentelor desfășurate în galerie. Cei care vin la cumpărături, pot câștiga în fiecare oră premii personalizate: o cană, o geantă sau o umbrelă! La această campanie pot participa doar persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 12 decembrie.

Regăsiţi mai jos programul complet al evenimentelor, împreună cu vizualul campaniei atașat. Pentru mai multe detalii, regulamentul complet al concursului și alte noutăți legate de această campanie vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Centrului Comercial Aushopping Oradea aici:
• https://www.facebook.com/Aushopping.Romania/

Centrul Comercial Aushopping Oradea are drept scop animarea comunității în care activează și menirea de a fi un centru comercial sociabil. Centrul comercial este parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care face parte. Centrul este locul care îi aduce împreună și îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor.

Programul evenimentelor din 14 decembrie:

Centrul comercial Aushopping Oradea
19:00-19:45 Natalia Selegean si Naty Loves Monday concert
19:45-20:00 Extragerea premiilor aniversare tombola
20:00-20:45 DJ PROJECT feat. GIULIA concert

Advertorial

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri