Centură ocolitoare pentru Oşorhei! S-a decis realizarea studiului de fezabilitate

Consiliul Director al Zonei Metropolitane Oradea a decis săptămâna trecută organizarea licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate a centurii ocolitoare a Oșorheiului. Anunțul l-a făcut pe pagina sa de socializare, edilul Ilie Bolojan.

Tot el spune că alături de drumul pentru trafic ușor dintre Podgoria și Fughiu, cu legătură la DN19 prin drumul expres, centura ocolitoare a Oșorheiului va elimina blocajele actuale de trafic de pe DN1, la ieșirea din municipiul Oradea.

„Estimăm că realizarea studiului de fezabilitate va dura aproximativ șase luni, dup care documentația va fi depusă la CNAIR pentru găsirea surselor de finanțare”, adaugă Bolojan.

Alături de drumul pentru trafic ușor dintre Podgoria și Fughiu, cu legătură la DN19 prin drumul expres, centura ocolitoare a Oșorheiului va elimina blocajele actuale de trafic de pe DN1, la ieșirea din municipiul Oradea. Estimăm că realizarea studiului de fezabilitate va dura aproximativ șase luni, după care documentația va fi depusă la CNAIR pentru găsirea surselor de finanțare.

Alte știri